Pályázati lehetőségek

 

Minden intézménynek vannak, de eltérőek a pályázati lehetőségei, mellyel esetenként előadássorozatunkat finanszírozhatja.

Iskolák önkormányzati és minisztériumi pályázatokon is indulhatnak, sőt az iskolai könyvtáraknak vannak külön lehetőségeik is. Az iskolai alapítványok pályázatai is gyakran nyernek támogatást előadások meghívására.

Kérjük, mielőtt anyagi háttér hiányában lemondanának az előadásokról, tájékozódjanak a helyi lehetőségekről! Pályázataikhoz pályázati háttéranyagokat tudunk biztosítani, mllyel több intézmény nert már komoly támogatásokat.

Gyakran vezetnek pályázati eredményre az intérmények együttműködései, a művelődési ház - iskola, könyvtár - iskola, iskola - önkormánytat vagy akár iskola - iskola relációk.

Az általunk ismert pályázatokat igyekszünk ide összegyűjteni, de megköszönjük, ha ötleteikkel bővítik ezt a listát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött leveleikkel.

 

Az itt felsorolt lehetőségek nem mindig naprakészek!

Pályázatok iskoláknak:

 

 

 

Pályázatok művelődési intézményeknek /művelődési és közösségi házak, könyvtárak, múzeumok/:

 

Pályázatok  civil szervezetek, alapítványok, egyesületek részére:

Pályzát iskoláknak

Aktuális!!!
pályázati lehetőség iskoláknak

Kattints ide!

Rólunk mondták

Kovács Anikó
Tisztelet Művész Úr! Kedves Miklós!

Szívet melengető élményben volt részünk Londonban élő magyaroknak, November 26.-án a Battersea Mess and Musical Hall-ban megrendezett "Nappali hold kél bennem..." Versszínház József Attiláról előadásán, Turek Miklós színművész előadásában.
Oly kevés értékes és magyar kultúra jut el hozzánk, de ez az este egyedül...