Pályázati lehetőség iskoláknak

Versszínházunk és az Budapest Bank Budapestért Alapítvány együttműködésének köszönhetően újra lehetőséget teremtettünk, hogy Petőfi Sándort, József Attilát, Radnóti Miklóst és Faludy Györgyöt bemutató monodráma sorozatunkat - vagy azok egyes elemeit - pályázati támogatással juttathassuk el érdeklődő iskolákhoz.

Az előadásokat 60 perces rendhagyó irodalomóraként vagy akár történelem óraként is fel foghatjuk ez esetben, melyeket az iskolában tekinthetnek meg a diákok. Az előadásokat az előadóval való beszélgetések követhetik. 

Egy-egy előadás kiválóan alkalmas iskolai ünnepi megemlékezések műsoraként is, mellyel egy-egy ünnepnap tanulmányi szempontból is hasznossá tehető! 

Támogatott előadásokat csak korlátozott számban tudunk biztosítani!

Az iskolákat jelentkezésük sorrendjében és szándékaik komolysága szerint tudjuk beiktatni programtervünkbe. 

A részletekről érdeklődni  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ben lehet! 


 

Non-stop libabőr. Nagyjából így tudnám röviden leírni Turek Miklós Petőfi előadását. - D.Anikó 11.G

Tanárok és diákok véleményeit rendhagyó irodalomóra-sorozatunkról REFERENCIÁINK között olvashatják.


2013-14-es tanévadunk összefoglalója:


 

 

Pályzát iskoláknak

Aktuális!!!
pályázati lehetőség iskoláknak

Kattints ide!

Rólunk mondták

Kazmer (Toth) Eszter
Kedves Muvesz Ur!

A mai rendkivuli Radnoti-eloadoest visszahozta nekem a regebbi idoket! Latinovits, Banffy Gy., Mensaros L. stb. ota On az elso, akit hosszu u"r utan lathattam ilyen frissitoen elmenyszeru, egyedulallo, tehetseges eloadasban, Torontoban, melyet kiegeszitett, tovabb gazdagitott fiatal, igen tehetseges grafikusmuvesz alkotasainak kiallitasa.
Remelem, es drukkolok, hogy fol...