hétfő, 22 augusztus 2016

Versszínházi irodalomórák az '56-os emlékévben - is!

Örömmel értesítjük az oktatási és művelődési intézményeket, hogy a "Versszínház™ a suliban" előadássorozatunk az 1956-os Emlékbizottság és a Közép és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak és a „Budapest Bank Budapestért” Alapítványnak köszönhetően új lendületet kapott.

A 1956-os emlékév programjai között a forradalmi időszakot és  Faludy György életét és költészetét is megelevenítő versszínházi monodrámánkat  tudjuk elvinni érdeklődő közép és felsőoktatási intézmények diákjainak a szeptembertől márciusig terjedő időszakban.

Az iskoláknak - vagy a szervező intézményeknek - csak a  lehetőségeikhez és a szervezendő rendezvény nagyságához mérten kell hozzájárulni költségekhez.

Több iskola, vagy akár művelődési intézményekkel való együttműködésben is van lehetőség az előadások megszervezésére!

Az előadás Pokolbéli világnéző Faludy Györggyel címen 11 éve van repertoárunkon és több fesztívál díját is kiérdemelte. Hossza 60 vagy 80 perc. 

A korlátozott számú előadást a jelentkezések sorrendjében és az érdeklődő intézmények szándékainak határozottsága szerint kezeljük és osztjuk el a jelentkezők között - a támogatási összeg erejéig.

 

Oktatási projektünk weboldala: http://www.versszinhaz.eu/szolgaltatasok/oktatasi-intezmenyeknek

A Faludy-előadás weboldala: http://www.versszinhaz.eu/eloadasok/monodrama-eloadasok/faludy-gyorgy-eloadasok

 

Az előadásokra jeletkezni, érdeklődni Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a +36 20 504 4971 teleonszámon lehet!

 

Bízunk  benne, hogy ez az újabb lehetőség nemcsak az irodalom- és történelemoktatásban nyújt segítséget, de további lehetőségeket teremt a művelődési intézmények és az iskolák hatékonyabb együttműködéséhez is. 

 

versszinhaz a suliban